Här ser ni ett urval av vad ni kan beställa till er fest, tillsammans med er planerar vi middagen , sedan sköter vi resten fram till tallriken.Önskar ni hjälp med servering ordnar vi detta naturligtvis.
Västerbottenpaj med sikrom
En krämig paj ljuvligt doftande av Norrland, serveras med crème fraiche
Torskrygg i ugn
Serveras med bacon, soltorkade tomater, söt stark senapssås och kokt potatis
Skaldjurstimbal
Kräftstjärtar och räkor i en himmelsk het röra
Örtinbakad ryggbiff
Örtinbakad helstekt ryggbiff serverad med rostade rotfrukter, potatiskaka och pepparsåsToast Skagen
Klassisk Toast Skagen med rom, toppad med dill och citronRödvinsinkokt fläskfilé
Mör fläskfilé som kokas in med rödvin, serveras med rödvinssås och timjandoftande potatisbakelse
Citron & Lime cheesecake
En frisk och fräsch cheesecake med smak av lime och citron
Tiramisu
Italiensk dessert med Zabaione och Mascarpone, som varvas med Savoiardikex
Här kommer vi inspirera er med allehanda förslag på goda rätter som passar till just er buffé.
Thomas är utbildad kock och har jobbat på Welcome Hotel, Wärdshuset Lasse-Maja och på Kalaskulan i Globen City. Tomas är självlärd men han fick sin grund i köket på Restaurang Ferdinand i Kista
Bilderna är tagna av fotografen Isak Pettersson Instagram: @isak_photograph
© All rights reserved