Catering

Här ser ni ett urval av vad ni kan beställa till er fest, tillsammans med er planerar vi middagen , sedan sköter vi resten fram till tallriken.Önskar ni hjälp med servering ordnar vi detta naturligtvis.


Västerbottenpaj med sikrom 

En krämig paj ljuvligt doftande av Norrland, serveras med crème fraiche

Torskrygg i ugn 

Serveras med bacon, soltorkade tomater, söt stark senapssås och kokt potatis

Skaldjurstimbal 

Kräftstjärtar och räkor i en himmelsk het röra

Örtinbakad ryggbiff 

Örtinbakad helstekt ryggbiff serverad med rostade rotfrukter, potatiskaka och pepparsås

Toast Skagen 

Klassisk Toast Skagen med rom, toppad med dill och citron

Rödvinsinkokt fläskfilé  

Mör fläskfilé som kokas in med rödvin, serveras med rödvinssås och timjandoftande potatisbakelse

Citron & Lime cheesecake 

En frisk och fräsch cheesecake med smak av lime och citron

Tiramisu 

Italiensk dessert med Zabaione och Mascarpone, som varvas med Savoiardikex

Buffé

Här kommer vi inspirera er med allehanda förslag på goda rätter som passar till just er buffé. 

Om oss

Thomas är utbildad kock och har jobbat på Welcome Hotel, Wärdshuset Lasse-Maja och på Kalaskulan i Globen City.              Tomas är självlärd men han fick sin grund i köket på Restaurang Ferdinand i Kista

Bilderna är tagna av fotografen Isak Pettersson Instagram: @isak_photograph